Școala Altfel. Școala creativă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Școala Altfel. Școala creativă

Vineri, 27 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Școala Altfel. Școala creativă

Casa Avramide este asaltata zilele acestea de sute de copii, serii venite atat pentru vizitarea spatiului expozitional al emblematicei institutii de cultura, cat si pentru a-si verifica aptitudinile in cadrul variatelor ateliere de creatie.

Elevii clasei a VI-a B a Şcolii Gimnaziale „Constantin Gavenea", alaturi de diriginta prof. Mirela Simionov, au ales ieri Atelierul de linogravura si s-au pus, curiosi, pe treaba.

O treaba care le-a placut de la inceput. Noi i-am prins incantati pe la jumatatea lucrului, fiecare cu modelul ales. Laviniei, de exemplu, aplecata peste bucata de linoleum moale, ii place „pentru ca e amuzant. E si creativ. Mi s-a explicat tehnica"; dintre toate animalele, Maria a ales calul: „Îmi plac caii foarte! Caii si bufnitele. Acum il conturez. Abia astept sa vad ce o sa iasa! E prima oara cand lucrez in aceasta tehnica, dar mie-mi place sa desenez. Cred ca tehnica aceasta este inrudita cu desenul". Cu un dinozaur se lupta Robert, manuieste daltita cu sarg. Sebi, in schimb, e mai aplicat: a preferat o motocicleta. De ce? „Pentru ca mi-a placut mai mult motocicleta!", spune cu un aer...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!