Schimburi culturale româno-chineze, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Schimburi culturale româno-chineze

Luni, 19 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Schimburi culturale româno-chineze

În cursul saptamanii trecute, studenta Li Yangsun din China a participat la activitatile cercurilor din cadrul Palatului Copiilor Tulcea, in contextul derularii proiectului „CHIna and ROmania - partnership for multilingualism and interculturality (CHI_RO, China - Romania - parteneriat pentru multilingvism si interculturalitate)", un proiect de parteneriat international organizat in contextul unei colaborari de peste doua decenii intre Judetul Tulcea si Orasul Suzhou, China.

„Elevii din cercurile de pictura, dans artistic, dans aerobic, teatru, limba engleza au avut oportunitatea de a afla informatii interesante despre celebrarea Noului An Chinezesc, care incepe din 16 februarie 2018", se arata intr-un mesaj transmis de reprezentantii Inspectoratului scolar Judetean Tulcea.

Ornamente traditionale, dansuri specifice, urari de bine si noroc, simboluri si credinte chinezesti au fost cele mai captivante teme abordate in cadrul acestor activitati. Împreuna cu invitata lor, elevii au realizat ornamente pentru decorarea Salii de Festivitati, in care vineri, incepand cu ora 17.00, a avut...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!