Schimbări în Satul Pescăresc Tradiţional, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Schimbări în Satul Pescăresc Tradiţional

Luni, 2 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Schimbări în Satul Pescăresc Tradiţional

Unul dintre proiectele dezbatute in plenul Consiliului Local Tulcea, in sedinta din 29 martie, a vizat modificarea si completarea Regulamentului de organizare si functionare a Obiectivului turistic „Sat Pescaresc Traditional", situat in Tulcea, soseaua Tulcea - Murighiol, km.1, si a tarifelor ce vor fi utilizate la acest obiectiv.

La solicitarea consilierului Dorin Gabriel Ţiu, directorul D.I.A.P. a fost invitat la microfon sa explice in ce consta modificarile.

Şeful Directiei de Întretinere si Administrare a Patrimoniului a specificat ca, ulterior punerii in functiune a Satului Pescaresc Traditional, s-a constatat ca activitatea la acest obiectiv turistic se desfasoara in anotimpul calduros, afluxul de turisti inregistrandu-se in perioada 1 aprilie - 30 septembrie; turistii si-au exprimat dorinta de a pleca cu un produs de artizanat, un suvenir reprezentand imagini din sat, pentru a pastra in amintire acest loc. Administratorul Satului Pescaresc a propus, asadar, inchirierea prin licitatie a unui teren in suprafata de 6 m.p., situat in vecinatatea sediului administrativ, pe perioada...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!