Schimbare la subvenţii: Adeverinţa de la primărie nu mai e bună, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Schimbare la subvenţii: Adeverinţa de la primărie nu mai e bună

Joi, 14 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Schimbare la subvenţii: Adeverinţa de la primărie nu mai e bună

La dosarul de subventii care se va depune in primavara, aferent anului de subventie 2018, un document foarte important va fi inlocuit cu un alt document, la fel de important. În esenta, la dosarul de subventie pentru pasuni-pajisti, nu se va mai cere adeverinta de la primarie din care sa rezulte suprafata detinuta, ci titlul de proprietate pentru suprafata detinuta.

Cum era: la declararea la APIA, in cazul concesionarii-inchirierii unei suprafete de pajisti de catre o asociatie de crescatori de animale, odata cu cererea unica, aceasta sa  nu mai fie obligata sa prezinte si copiile titlurilor de proprietate pentru respectivele suprafete agricole. În schimb, pana in 2020, subventiile solicitate sa poata fi acordate pe baza adeverintei emise de primaria pe raza careia se afla terenurile agricole si a unui tabel centralizator care cuprinde acordul fiecarui membru detinator de animale privind depunerea cererii unice de plata.

Zilele trecute, Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor a hotarat altceva. A scos adeverinta de la primarie. În principal, pentru ca inlocuirea titlurilor de proprietate cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!