Scandal: Ruşii Lipoveni s-au săturat de dictatorul Miron Ignat!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Scandal: Ruşii Lipoveni s-au săturat de dictatorul Miron Ignat!

Marti, 28 August 2012

4.4 5 5

 

Scandal: Ruşii Lipoveni s-au săturat de dictatorul Miron Ignat!

Majoritatea membrilor fondatori sunt dezamagiti de modul autocratic si netransparent in care deputatul Miron Ignat conduce Comunitatea Rusilor Lipoveni, o comunitate in care deciziile se iau unilateral, cu incalcarea regulamentului Consiliului Director.

Nemultumirile au rabufnit recent la Jurilovca, acolo unde presedintele Miron Ignat a incercat sa isi faca lobby in vederea apropiatelor alegerice vor avea loc cu prilejul Conferintei Nationale ce va avea loc la finele acestei saptamani la Eforie Nord.

Presedinte al Comunitatii Rusilor Lipoveni din Jurilovca, Malahin Policarp a declarat ca deputatul l-a pus sa organizeze o adunare generala (nestatutara, spun localnicii) pentru a schimba presedintele de la Jurilovca care a devenit incomod pentru Miron Ignat. Încercarea a esuat, dar Malahin a ramas consilier local din partea Comunitatii dar fara sa fie membru al acesteia.

Pentru a rezolva problemele cu razvratitii de la centru au fost trimisi la Jurilovca pe data de 10 august Silviu Feodor si Luchian Platon, oamenii de incredere ai presedintelui Ignat, oameni cu care imparte mai multe afaceri dupa cum vom...

Citeste mai multe in Ziarul de Tulcea

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Jurilovca
Jurilovca

Miercuri, 29 August 2012 @ 12:05

Cei care au comandat articolul (Alexandru Averian, Valentin Platon) sunt direct interesati sa scape de Miron Ignat pentru ca ii sunt adversari in lupta pentru presedintia CRLR si pentru functia de deputat. Cel mai mult rau localitatii Jurilovca l-a facut fostul presedinte al filialei locale, Lazarov Ivan, pe care deputatul l-a sustinut atatia ani.

Raspunde-i

 

George
George

Vineri, 31 August 2012 @ 17:55

Miron e un dictator, Lazarov era catelul lui, dar l-a muscat de deget pe deputat. Acum asai trebuie.

Raspunde-i

 

ivanovna
ivanovna

Vineri, 31 August 2012 @ 18:07

adunarea generala sa desfasurat intr-un magazin privat ca masa de (in jur de 55 depersoane)localnici rusi lipoveni din Jurilovca prezenti si ei sa participe sa nu aibe acces in aceasta locatie.La aceasta adunare nestatutara dealtfel au participat 13 localnici(mai bine zis grupul lui miron ignat).Acest grup fiind compus din 4 famili sot, sotie 4 femei vaduve si o domnisoara.aceasta adunatura se vor reprezentativi pentru o comunitate formata din 2700 de rusi lipoveni.Problema este ca cei 13 de 6 ani nu mai primesc noi adeziuni,adica a celorlalti 2687 de rusi lipoveni.Adica au devenit o comunitate cu circuit inchis.

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
4.4
(5 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!