Șase nave militare fluviale la Exercițiul Danube Protector, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Șase nave militare fluviale la Exercițiul Danube Protector

Joi, 20 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Șase nave militare fluviale la Exercițiul Danube Protector

Flotila Fluviala „Mihail Kogalniceanu" din Braila continua activitatile de instruire cu nave pe fluviul Dunarea, pentru consolidarea deprinderilor militarilor de operare a aparaturii si sistemelor de artilerie de la bord, precum si pentru dezvoltarea procedurilor de protectie a cailor de transport fluvial din zona de responsabilitate. sase nave militare fluviale vor pleca, de maine timp de o saptamana din porturile Braila si Tulcea, in aval si amonte pe fluviu, pentru a pune in aplicare obiectivele Exercitiului Danube Protector 18.8.

Monitorul „Lascar Catargiu" si vedeta blindata „Rahova" vor naviga in amonte de Braila, in perioada 21-23 septembrie, si vor ajunge pana la Calarasi, unde vor onora invitatia autoritatilor publice locale de a participa la zilele Municipiului Calarasi. Navale vor fi acostate sambata, 22 septembrie, in zona Chiciu, iar populatia civila va avea ocazia sa le viziteze, incepand cu ora 09.00, si sa interactioneze cu marinarii militari.

Vedetele fluviale 147, 154, 157 si 159 vor desfasura, in perioada 24-27 septembrie, activitati de instruire, in aval de Braila, in zona...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!