Sărbătoarea viei și a vinului, la Cerna, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Sărbătoarea viei și a vinului, la Cerna

Joi, 7 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Sărbătoarea viei și a vinului, la Cerna

Vineri, incepand cu ora 17.30, in incinta bazei sportive din localitatea tulceana Cerna va avea loc un eveniment devenit deja traditie pentru comunitatea din aceasta zona a judetului. Evenimentul, organizat de Primaria comunei Cerna in colaborare cu Asociatia Altona, ajuns la a zecea editie, reuneste, anual, mii de persoane.

„Daca anul trecut am avut aproximativ 2.000 de persoane care au participat la acest eveniment, Sarbatoarea Viei si a Vinului, ne asteptam ca maine sa avem aici, in  baza sportiva din Cerna, chiar mai multe persoane. Pentru cei care participa la evenimentul organizat, traditional, de primaria comunei Cerna am pregatit portii de fasole cu carnati. Sarbatorim, asadar, traditional romaneste. Seara se va incheia cu un spectacol oferit de primarie, printre invitati numarandu-se si Radu Ile", spune primarul comunei Cerna, Petre sopu.

Nordul Dobrogei are o traditie in a marca inceputul toamnei prin evenimente dedicate viei si vinului, dat fiind faptul ca meleagurile noastre sunt cunoscute pentru plantatiile viticole, pentru producatorii de vinuri, dar si pentru cramele deschise in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!