Sărakilor, vrem moka!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Sărakilor, vrem moka!

Miercuri, 7 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

Sărakilor, vrem moka!

E o zi linistita in redactia unui cotidan local din Romania. Nici macar nu conteaza de unde e cotidianul local. Ar putea fi de oriunde din tara, daca inca se mai incapataneaza sa apara cotidian si pe print.

E liniste peste birouri. E inceput de octombrie, iar soarele a scos redactorii pe teren. O vreme numai buna pentru jurnalism in natura, cum ar spune comentatorii de specialitate. O singura pereche de ochi urmareste, de la birou, e-mail-ul redactiei, navigand printre spam-uri si comenzi de publicitate. Mai mult spam-uri.

Printre mail-uri

se strecoara unul ce pare promitator. Este de la o companie serioasa, din mediul privat, care lucreaza pentru o alta companie seriosa, din mediul privat. Asadar, lucrurile vor fi simple, bazate pe solidaritatea celor din mediul privat.

"Buna ziua", zice mail-ul de la compania serioasa, "Am dori sa publicam la dumneavoastra, atat in varianta tiparita, cat si in mediul online, urmatorul anunt. Zece aparitii in varianta tiparita, in perioada x-y octombrie si timp de doua saptamani pe online. Va rugam sa ne trimiteti o oferta de pret. Cu stima, o...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!