Săptămâna viitoare începe Festivalul Internaţional „Peştişorul de Aur”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Săptămâna viitoare începe Festivalul Internaţional „Peştişorul de Aur”

Miercuri, 1 August 2018

0.0 5 0

 

Săptămâna viitoare începe Festivalul Internaţional „Peştişorul de Aur”

A XXVI-a editie a Festivalului - Concurs International de Folclor „Pestisorul de Aur" se va desfasura la Tulcea in perioada 7 - 12 august a.c. În acest sens, ieri, in Sala „Mihail Kogalniceanu" a Consiliului Judetean s-a desfasurat conferinta de presa premergatoare evenimentului.

Daca in sala au luat loc membri din diferite grupe ale Ansamblului Folcloric de Copii si Tineret, impreuna cu parinti si bunici, pe scaunele mesei rotunde ale salii de conferinte a C.J. s-au asezat coordonatorii (voluntari) ai grupurilor si, bineinteles, reprezentantii principalelor institutii implicate in aceasta manifestare emblematica pentru judetul nostru: prof. Ştefan Coman, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei", primarul municipiului, Constantin Hogea, vicepresedintele Consiliului Judetean, Dumitru Mergeani, precum si prof. Mirela Popov, inspector scolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judetean.

În cuvantul de deschidere, prof. Ştefan Coman a prezentat celor prezenti o scurta retrospectiva a festivalului. În 1990 a fost infiintat Ansamblul de Copii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!