Săptămâna internaţională a alăptării, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Săptămâna internaţională a alăptării

Vineri, 4 August 2017

0.0 5 0

 

Săptămâna internaţională a alăptării

Prima saptamana a acestei luni a fost stabilita, la nivel mondial, ca fiind Saptamana Internationala a Alaptarii. Sarbatorita anual, la initiativa), Organizatiei Mondiale a Sanatatii (in perioada 1-7 august), aceasta isi propune sa incurajeze alaptarea si sa se implice, asadar, in mentinerea starii de sanatate a copiilor din intreaga lume.

Aceasta saptamana aminteste de Declaratia Innocenti, semnata in august 1990 de catre factorii de decizie guvernamentali, Organiza­tia Mondiala a Sanatatii (OMS), UNICEF si alte organizatii pentru a proteja, promova si sustine alaptarea.

„Alaptarea este cea mai buna modalitate de a oferi sugarilor nutrientii de care au nevoie. OMS recomanda alaptarea exclusiva incepand cu o ora dupa nastere pana cand un copil are varsta de 6 luni. Alimentele complementare nutritive ar trebui apoi adaugate in timp ce continua sa alapteze pana la 2 ani sau mai mult", se arata intr-un comu­nicat de presa emis de OMS.

Amintim faptul ca in primavara acestui an, la hotelul Esplanada din Tulcea a avut loc o conferinta Pro alaptare organizata de Birth& Building Center, in cadrul careia au fost discutate cele mai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!