Săptămâna Francofoniei la Colegiul Dobrogea Spiru C. Haret, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Săptămâna Francofoniei la Colegiul Dobrogea Spiru C. Haret

Vineri, 30 Martie 2018

0.0 5 0

 

Săptămâna Francofoniei la Colegiul Dobrogea Spiru C. Haret

Colegiul Dobrogean „Spiru C. Haret" din Tulcea a marcat Saptamana Francofoniei printr-o manifestare originala si antrenanta: spectacolul-concurs „Vocea francofona" („La Voix francophone"), aflat la a doua editie.

Evenimentul a implicat peste 60 de participanti, elevi de toate varstele, de la clasa a V-a pana la a XII-a,  distribuiti in grupuri vocale, duete si solo-uri.

Concurentii au interpretat, cu sensibilitate si talent, melodii celebre in limba franceza, din repertoriul unor cunoscuti cantareti francofoni, precum: Marie Myriam, Michel Sardou, Lara Fabian, Natasha St.Pier, François Feldmann, Charlotte Cardin, Zaz, Maitre Gims.

În plus, tinerii interpreti au dovedit abilitati lingvistice, inclinatii reale pentru limba franceza si calitati vocale deosebite, transmitand colegilor lor spectatori multa emotie si dorinta de a le urma exemplul.

„La Voix francophone" si-a propus, inca de la prima sa editie, sensibilizarea elevilor pentru cunoasterea culturii, civilizatiei si a muzicii francofone si in acelasi timp stimularea interesului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!