Sâmbătă, la Sala Polivalentă, baschetul se joacă în familie, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Sâmbătă, la Sala Polivalentă, baschetul se joacă în familie

Joi, 7 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Sâmbătă, la Sala Polivalentă, baschetul se joacă în familie

Sambata, 9 iunie, incepand cu ora 11.00, Clubul Sportiv „Deceneu" Tulcea organizeaza in Sala Polivalenta evenimentul „Baschet in familie". Manifestarea sportiva se adreseaza atat copiilor, cat si parintilor care indragesc baschetul.

„Dorim sa sarbatorim in acest fel si «Ziua Familiei» (15 mai), si «Ziua Copilului», sa-i bucuram pe beneficiarii activitatilor obisnuite ale clubului nostru. Organizam acest eveniment cu sprijinul Primariei Municipiului Tulcea, care finanteaza proiectul nostru, «Relansarea baschetului tulcean», si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret!", a declarat presedintele clubului, Gheorghe Mircioi.

În mare, proiectul vizeaza dezvoltarea sportului de masa pentru copii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, cresterea numarului de practicanti si specialisti in judet, selectia si pregatirea copiilor pentru formarea de viitori campioni in aceasta disciplina sportiva.

Reprezentantii clubului urmaresc implementarea unor actiuni/evenimente ce au menirea de a educa copiii si parintii acestora despre beneficiile sportului de la o...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!