S-a încheiat Școala de Vară a Societății Române de Pediatrie, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

S-a încheiat Școala de Vară a Societății Române de Pediatrie

Miercuri, 6 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

S-a încheiat Școala de Vară a Societății Române de Pediatrie

Cursurile organizate in cadrul scolii de Vara a Societatii Romane de Pediatrie  au avut loc in judetul Tulcea, pe raza comunei Murighiol. Evenimentul, care l-a avut maestru pe cunoscutul profesor iesean Marin Burlea, s-a incheiat, cu succes, in cursul zilei de ieri.

La aceste cursuri au participat si specialisti tulceni, care au dorit sa se specializeze in gestionarea situatiilor medicale ce pot aparea in cazul micilor pacienti care au nevoie de ingrijiri medicale.

„Specialistii implicati in medicina copilului au prezentat problemele actuale din medicina, considerand ca este necesar ca atat parintii, cadrele medicale, cat si mass-media sa fie informati corect si, in acelasi timp, sa se implice activ in mobilizarea privind vaccinarea copiilor. Va asteptam la urmatoarele congrese si conferinte, ce vor avea loc la sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie", spune presedintele Societatii Romane de Pediatrie, Marin Burlea.

Amintim faptul ca profesorul Marin Burlea, medic pediatru, este cunoscut tulcenilor pentru faptul ca, in repetate randuri, a facut...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!