S-a deschis expoziţia de fotografie „Sofia Vrabie”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

S-a deschis expoziţia de fotografie „Sofia Vrabie”

Miercuri, 20 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

S-a deschis expoziţia de fotografie „Sofia Vrabie”

La Casa Avramide a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie „Sofia Vrabie", etapa a unui proiect, „Phoenix III", initiat de Asociatia „Seniori in actiune" si cofinantat de Consiliul Judetean Tulcea.

Premergator organizarii expozitiei, profesorul Petru Şolca a sustinut in iulie la „Casa Cartii" cateva ore de teorie, instruindu-i in arta fotografica pe beneficiari, persoane cu varsta de peste cincizeci de ani, apoi a avut loc - pe 5 august - o excursie in judet, cursantii putand „aplica" astfel cunostintele dobandite.

Cei interesati sa participe la expozitie s-au putut inscrie pana la sfarsitul lui august, tema concursului de fotografie fiind „Tulcea - locurile si locuitorii sai".

Tania Nicolescu, din partea „Seniorilor in actiune", a afirmat ca 38 de participanti au produs peste 800 de fotografii, aproape 250 dintre acestea fiind alese pentru expozitie.

Fotograful profesionist Petru solca, membru de baza al colectivului care va asigura jurizarea, a subliniat ca procesul de selectie a fost complicat, date fiind numarul mare de fotografii si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!