Rezultatele șahiștilor tulceni la Campionatul European de Șah Rapid și Blitz- Oradea 2018, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Rezultatele șahiștilor tulceni la Campionatul European de Șah Rapid și Blitz- Oradea 2018

Marti, 7 August 2018

0.0 5 0

 

Rezultatele șahiștilor tulceni la Campionatul European de Șah Rapid și Blitz- Oradea 2018

În perioada 31 iulie - 5 august, la Oradea a avut loc cea de-a 18-a editie a Campionatului European de sah Rapid si Blitz pentru Copii si Juniori, separat fete si baieti, fiind structurat pe categorii de varsta: 8, 10, 12, 14, 16 si 18 ani.

Competitia a fost organizata de Asociatia Judeteana de Şah Bihor, sub egida Federatiei Romane de Şah si a Federatiei Uniunii Europene de sah (ECU). La aceasta competitie au participat 340 de tineri sahisti, din peste 20 de tari, care au luptat pe tabla de sah pentru obtinerea unei medalii europene.

„ACS Logic Delta se poate mandri, ca si anul acesta, a participat la Campionatul European de sah Rapid si Blitz cu trei sportivi foarte valorosi. Cei trei sportivi ce ne-au reprezentat judetul Tulcea, dar si Romania la Campionatul European de sah au fost Mardare Adelina Izabela (8 ani), vicecampioana nationala la sah rapid si componenta a lotului national, Borisov Sofia Ioana (10 ani), componenta a lotului national si medaliata cu aur la Festivalul International de sah Cap Aurora si Sarighioleanu Sebastian Laurentiu (14 ani), component al lotului national si castigator a numeroase...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!