Rezultatele la olimpiada de chimie, faza județeană, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Rezultatele la olimpiada de chimie, faza județeană

Joi, 22 Martie 2018

0.0 5 0

 

Rezultatele la olimpiada de chimie, faza județeană

În aceasta saptamana, pe site-ul Inspectoratului scolar Judetean Tulcea au fost publicate rezultatele finale (dupa contestatii) la olimpiada de chimie, faza judeteana.

Astfel, conform datelor facute publice de conducerea Inspectoratului scolar Tulcea, cele mai bune rezultate au fost inregistrate de elevi ai scolii nr. 10 (scoala Gimnaziala „Alexandru Ciucurencu" din municipiu), respectiv ai Liceului Teoretic „Grigore Moisil" din Tulcea.

Asadar, pe primul loc la gimnaziu s-a situat Memet Ersin Umit, cu 43,25 de puncte, coordonat de profesorul Ilie Anisoara de la scoala Gimnaziala „Alexandru Ciucurencu". Tanarul s-a calificat, astfel, la olimpiada nationala de chimie.

La liceu, primul loc a fost primit de un elev de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil" din Tulcea: Sorana Vavil, cu 42 de puncte, coordonata de profesorul Nicoleta Chirila, a luat locul I si s-a calificat la faza nationala.

De asemenea, s-au calificat la olimpiada nationala si elevii situati pe locul al doilea - un elev de la Şcoala 10 si unul de la Liceul „Grigore Moisil".

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!