Rezultatele concursului național de biologie „George Emil Palade”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Rezultatele concursului național de biologie „George Emil Palade”

Luni, 14 Mai 2018

0.0 5 0

 

Rezultatele concursului național de biologie „George Emil Palade”

Etapa judeteana, organizata la inceputul acestei luni, a reunit 50 de elevi tulceni care au incercat sa se califice la etapa nationala a a acestei competitii.

Conform datelor transmise de oficialii Inspectoratului scolar Judetean, la clasa a V-a, premiul I (calificat la etapa nationala) a fost adjudecat de Cazacu Delia Mihaela de la scoala Gimnaziala „Traian Cosovei" din Somova, premiul al doilea - de o eleva a scolii „Alexandru Ciucurencu", iar al treilea - tot de o eleva de la Somova.

La clasa a VI-a, locul I a fost luat de Luca Daniel Popescu de la scoala Gimnaziala „I.L. Caragiale" (calificat la nationala), locul al doilea - de o eleva de la aceeasi unitate scolara, iar locul al treilea - de un elev de la scoala „Alexandru Ciucurencu" din municipiul Tulcea.

Dupa cum spun orgnizatorii, la etapa judeteana, subiectele de concurs sunt unice si sunt elaborate de Comisia Centrala a Concursului. Subiectele parolate vor fi transmise inspectorilor scolari de specialitate in ziua premergatoare concursului, iar parolele au fost transmise in dimineata zilei desfasurarii fazei judetene, ora...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!