Rezultate foarte bune pentru baschetul masculin mic, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Rezultate foarte bune pentru baschetul masculin mic

Miercuri, 15 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Rezultate foarte bune pentru baschetul masculin mic

La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc doua turnee - la Constanta, juniori mari, iar la Mangalia, U 14 - la finalul carora ambele echipe ale Clubului Sportiv Şcolar Tulcea, pregatite de profesorii Mihaela si Alexandru Grecu, s-au calificat in primele grupe valorice ale fazei a II-a a Campionatului National de baschet si ajungand astfel in grupele semifinale din primavara anului viitor.

Echipa U18 a terminat pe locul al III-lea intr-o grupa grea, cu Steaua (vicecampioana de la U18 si campioana ultimelor 2 editii la U16), Laguna Bucuresti (in fapt a doua echipa a Stelei, care a si castigat grupa), Tpack Ploiesti si C.S.S. 1 Constanta, toate adversarele fiind reprezentantele unor centre de traditie in baschetul romanesc. Fara pretentii in meciurile cu bucurestenii (ambele pierdute la scor), Tulcea a castigat meciurile care se puteau castiga, cu 12 puncte in fata gazdelor si, respectiv, cu 11 puncte contra ploiestenilor.

Marcatori in cele 4 meciuri: Adi 96 puncte (27 cu C-ta, 25 cu Steaua, 19 cu Laguna, 25 cu Ploiesti; din care 7 de 3, 29 de 2 si 17 de 1 punct), Moscu 46 p.(6+7+23+10; 6×3 + 13×2 + 2×1),...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!