Revoluţia fiscală există: Încasări mai mari din taxe şi impozite locale!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Revoluţia fiscală există: Încasări mai mari din taxe şi impozite locale!

Marti, 3 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Revoluţia fiscală există: Încasări mai mari din taxe şi impozite locale!

Ieri a fost ultima zi in care tulcenii ar fi putut beneficia de bonificatia acordata conform prevederilor din Codul fiscal si in concordanta cu ce au hotarat consilierii municipali tulceni in momentul in care au aprobat cuantumul taxelor si impozitelor locale.

Poate si pentru ca s-a intrat in Saptamana patimilor, poate si pentru ca a fost luni si multa lume se fereste sa plateasca ceva in prima zi a saptamanii sau poate pur si simplu pentru ca lumea n-a stiut ca ultima zi a primului trimestru din 2018 n-a fost 30 martie, ci 2 aprilie, incasarile de ieri au fost jalnice.

„Nu pot sa va ofer informatii cu privire la cuantumul sumelor incasate azi din motive lesne de inteles, insa ce pot sa va spun e ca prin comparatie cu ultima zi a saptamanii trecute, vineri, 30 martie 2018, azi, luni, 2 aprilie 2018, am avut incasari de doua ori mai mici. Nu am verificat daca au mai fost zile cu incasari la fel de mici ca azi (luni, 2 aprilie 2018 - n.n.) in primul trimestru, dar probabil daca sunt acestea sunt foarte putine. Sincer, ma asteptam sa avem un record al incasarilor azi, mai ales ca a fost si ultima zi cu bonificatia acordata pentru plata...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!