Recomandările pompierilor pentru întreţinerea sistemelor de încălzire locală!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Recomandările pompierilor pentru întreţinerea sistemelor de încălzire locală!

Miercuri, 24 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Recomandările pompierilor pentru întreţinerea sistemelor de încălzire locală!

Pentru asigurarea confortului termic in locuinte, avand in vedere temperaturile scazute din ultima perioada, majoritatea tulcenilor de la case au inceput sa utilizeze mijloacele de incalzire locala avute la dispozitie, uneori recurgand si la instalatii de incalzire cu improvizatii, confectionate in regim propriu.

Potrivit reprezentantilor ISU Delta Tulcea, in marea majoritate a cazurilor, improvizatiile, fie ca sunt facute la sistemele de incalzire, la instalatiile de gaze sau cele electrice, conduc la adevarate dezastre si tragedii, provocand explozii, incendii, explozii urmate de incendiu sau intoxicari cu monoxid de carbon, care se soldeaza adesea cu pierderi de vieti omenesti, persoane ranite si pagube materiale importante. Numai anul trecut au fost zeci de incendii la locuinte cauzate tocmai de instalatiile de incalzire improvizate si prost intretinute.

Pentru a preveni producerea unor astfel de evenimente, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Delta" al Judetului Tulcea reaminteste tulcenilor cateva masuri elementare ce trebuie respectate inainte de utilizarea sistemelor de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!