Recomandările organizatorilor la Festivalul de Muzică Bună, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Recomandările organizatorilor la Festivalul de Muzică Bună

Joi, 3 August 2017

0.0 5 0

 

Recomandările organizatorilor la Festivalul de Muzică Bună

Drumurile de acces din DJ 222C spre Satul Pescaresc vor fi blocate pe intreaga durata a evenimentului, pentru a se evita blocajele, aglomeratia si incidentele neplacute. Au acces in apropierea satului pescaresc doar masinile autoritatilor, ambulanta, masinile de aprovizionare sau cele aflate in posesia unui ecuson special de acces, furnizat de catre organizatori.

Parcarea autovehiculelor celor care aleg sa vina cu masina personala se face in zona special amenajata, la intersectia dintre DJ 222C si breteaua asfaltata de acces spre Satul Pescaresc.

Atat vineri, cat si sambata va circula, intre orele 16.00 si 01.00, o cursa speciala de autobuz, cu plecare din statia de autobuz de la Hotel Delta si cu sosire la Satul Pescaresc. Pretul unui bilet este cel normal al biletelor pentru transport in comun din municipiul Tulcea.

Va recomandam sa folositi transportul in comun sau sa impartiti mai multe persoane un automobil, pentru a evita aglomeratia.

Politia Rutiera va efectua controale de alcoolemie, asa ca, daca doriti sa savurati pe deplin evenimentul este recomandabil sa lasati masina acasa.

Consumul de bauturi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!