Recital Radu Prisada: „Tulcea are un public care merită fiecare sunet de pe scenă”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Recital Radu Prisada: „Tulcea are un public care merită fiecare sunet de pe scenă”

Marti, 4 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Recital Radu Prisada: „Tulcea are un public care merită fiecare sunet de pe scenă”

Miercuri, 5 iulie, ora 19.00, va avea loc un recital de pian Radu Prisada la Teatrul „Jean Bart". Tanarul pianist ii invita si in acest an pe tulcenii melomani la o intalnire cu muzica lui sostakovici, Mozart, Liszt, Chopin, Haydn, Ades si Ginastera.

Abia sosit din Anglia, unde studiaza de doi ani, Radu Prisada ne-a declarat: „Sunt nespus de bucuros sa cant din nou acasa. Tulcea mea este  un oras viu, in care se intampla lucruri frumoase pe care oamenii le asteapta si le primesc cu drag si interes. Proiectul Teatrului „Jean Bart" cu Radio Romania Cultural a adus aici un Pian Calator de concert, instrument fara de care este greu sa dai viata muzicala unui loc. Pentru ca s-a dovedit atat de bine pus in valoare, a fost lasat pentru inca un timp fata de intelegerea initiala.

În putine orase mici, cum este si al nostru, se canta atat de mult si de bine: recitaluri, concerte de muzica clasica cu instrumentisti de marca, festivaluri care au deja traditie. Avem Concursul „George Georgescu", cel pe la care au trecut cam toti tinerii muzicieni cand erau elevi, turneele maestrilor Horia Mihail, Ionut stefanescu, Gabriel Croitoru, Liviu Prunaru, seara...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!