Recepţia A.N.L.-ului pentru medici, peste jumătate de lună, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Recepţia A.N.L.-ului pentru medici, peste jumătate de lună

Marti, 7 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Recepţia A.N.L.-ului pentru medici, peste jumătate de lună

În cel mult doua saptamani va avea loc receptia celor 60 de unitati locative construite pe strada Spitalului pentru medici si personal medical, a declarat ieri ing. Mariana Marianciuc, inspector de specialitate al Agentiei Nationale pentru Locuinte. Este vorba de doua scari de bloc cu apartamente de o camera, doua si, respectiv, trei. Repartizarea va fi facuta de catre Consiliul Judetean, impreuna cu reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica, unde solicitantii au depus dosarele. „Este mare nevoie de cadre medicale; este un mod de a-i atrage, in primul rand, si apoi de a-i stabili pe medici in Tulcea", a afirmat Marianciuc.

La eforturile sustinute pentru a anula conditia de varsta (35 de ani la momentul repartizarii) din cele care constituie dosarul solicitantului, Consiliul Judetean asteapta in continuare un raspuns favorabil.

A.N.L. va preda blocul partenerului sau financiar, C.J., institutie care a asigurat  cheltuielile pentru lucrarile tehnico - edilitare: „A fost un parteneriat fericit: Primaria a pus la dispozitie terenul liber de sarcini, C.J. a fost responsabil cu lucrarile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!