Real Racing, din nou pe podium, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Real Racing, din nou pe podium

Joi, 27 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Real Racing, din nou pe podium

În perioada 20- 23 septembrie 2018, la Piatra Neamt a avut loc Competitia nationala "Cupa TCE 3 Brazi" , editia a IX-a, la sarituri peste obstacole si etapa de Grand Prix Romania organizata de  Federatia Ecvestra Romana si Asociatia Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu", la care au participat membri ai Clubului Hipic Real Racing, sub atenta indrumare a domnului dr. stefan Raileanu. Nivelul competitional a fost unul ridicat iar sportivii de la Real Racing au reusit sa ii faca fata cu brio ceea ce a subliniat inca o data valoarea echipei de antrenori din orasul de la portile Deltei.  Dr. Raileanu, un pasionat al domeniului, reuseste sa urce pe podium alte noi cupluri cai-calaret formate la Tulcea.

Dr. stefan Raileanu ne relateaza: "Ma bucur foarte mult pentru elevii mei, pentru locurile fruntase obtinute in cadrul acestui concurs national, avand in vedere faptul ca am avut ca si competitori echipe foarte puternice cu bugete mari si mai ales echipe cu traditie in aceasta disciplina.

Nivelul foarte ridicat al concursului i-a ajutat totodata sa inteleaga ceea ce inseamna a face performanta. Cu toate ca presiunea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!