Raport favorabil FIVA pentru Danube Delta Rally: TULCEA pregătită să intre în rândul raliurilor internaționale de categorie A începând cu anul 2018!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Raport favorabil FIVA pentru Danube Delta Rally: TULCEA pregătită să intre în rândul raliurilor internaționale de categorie A începând cu anul 2018!

Luni, 7 August 2017

0.0 5 0

 

Raport favorabil FIVA pentru Danube Delta Rally: TULCEA pregătită să intre în rândul raliurilor internaționale de categorie A începând cu anul 2018!

Azi, la Sala Dobrogea din cadrul Consiliului Judetean Tulcea, a avut loc conferinta de presa organizata cu ocazia primirii raportului final al observatorului FIVA (Federatia Internationala a Vehiculelor Istorice). Asa cum a fost conceput inca din faza initiala, Danube Delta Rally 2017 a fost un adevarat Festival de Motorsport, la start aliniindu-se atat masini istorice (cea mai veche masina inscrisa in concurs a fost un Austin 20 Tourer din 1924), cat si masini moderne de raliu (Ford Fiesta R5, Porsche 911 GT3, Ford Escort WRC ). Pentru ca spectacolul sa fie complet, in deschiderea Superspecialei  organizate "In Memoriam Daniel Pohariu" organizatorii au adaugat o spectaculoasa demonstratie de drift sustinuta de insusi campionul national al Romaniei pe acest segment, Sorin Ene, care a incantat publicul prezent.

Ca in fiecare an, cu prilejul conferintei de presa prilejuite de prezentarea rezultatelor evenimentului si a raportului observatorului care a supervizat competitia, organizatorii Danube Delta Rally® au inmanat trofee de excelenta atat...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!