Punctul de trecere de la Isaccea poate fi finalizat până în decembrie, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Punctul de trecere de la Isaccea poate fi finalizat până în decembrie

Luni, 23 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Punctul de trecere de la Isaccea poate fi finalizat până în decembrie

Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta din 4 aprilie a.c. hotararea pentru deschiderea punctului international de trecere a frontierei de stat romano-ucrainene pentru comunicatie de pasageri si marfa in regim de bac si pietonal intre localitatile Isaccea (Romania) si Orlovka (Ucraina), precum si a Biroului Vamal de Frontiera Isaccea.

În sedinta de vineri, 20 aprilie, a Consiliului Judetean Tulcea, la punctul „Diverse", presedintele C.J. a fost intrebat care este stadiul lucrarilor pe partea romana.

„Toate structurile implicate intr-o astfel de trecere trebuie sa fie acolo. Într-adevar, au fost diligente pe un termen destul de lung. Ceea ce va intereseaza pe dumneavoastra in mod deosebit este ca acest punct trebuia realizat cu mult timp in urma. Şi partea ucraineana a avut problemele ei de avizare, dar ei au reusit, in schimb, sa inceapa lucrarile inaintea noastra. Din cate stiu, si la Orlovca e vorba de investitii private, dar si pe malul nostru, firma desemnata prin licitatie fiind Navrom Bac Galati, operator preferat si pentru faptul ca detine ambarcatiuni specializate pentru trecere RO - RO....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!