Protestele de la APIA. Gosav e convocat la Bucureşti, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Protestele de la APIA. Gosav e convocat la Bucureşti

Joi, 23 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Protestele de la APIA. Gosav e convocat la Bucureşti

Nu numai el, de la Tulcea. Sunt chemati la Bucuresti toti directorii executivi de la toate APIA din tara, pentru discutarea de probleme curente ale Agentiei, din care, capul de afis, daca nu cumva chiar motivul acestei convocari, starea de nemultumire a functionarilor APIA pe problematica scaderilor de salarii. Ceea ce este si mai culmea, sunt chemati sefii de Centre judetene, cei carora le scad salariile cel mai mult, si nu alti functionari sau reprezentanti ai sindicatului, care reclama scaderile.

Initial, sedinta anuala a directorilor executivi si a directorilor adjuncti ai APIA trebuia sa se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani, la Sinaia. S-a contramandat. Şedinta cu sefii APIA va avea loc vineri, la sediul Ministerului Agriculturii. Se vehiculeaza temerea ca sefii din teritoriu ar putea fi demisi daca nu fac jocul APIA Central, in sensul ca functionarii APIA din teritoriu sa nu mai iasa la proteste.

De la Tulcea, ing. Ioan Gosav, director executiv APIA, spune ca merge la convocarea de la Bucuresti pentru probleme curente din agenda APIA, dar daca se va pune problema despre starea de nemultumire din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!