Promovabilitate la prima examinare a candidaţilor pentru permisul auto – 63,24%, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Promovabilitate la prima examinare a candidaţilor pentru permisul auto – 63,24%

Vineri, 24 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Promovabilitate la prima examinare a candidaţilor pentru permisul auto – 63,24%

Reprezentantii scolilor de soferi din judetul Tulcea au fost invitati saptamana aceasta la sala de videoconferinte a Institutiei Prefectului pentru o sedinta de bilant si analiza a activitatii din acest an, in care au fost prezentate de catre comisarul Tiberiu Iustinian Nan, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculari Vehicule, date statistice la 9 si respectiv 10 luni privind activitatea desfasurata.

În deschiderea sedintei, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculari Vehicule din cadrul Institutiei Prefectului a prezentat o statistica a promovabilitatii candidatilor inscrisi la examenul de obtinere a permisului de conducere. Potrivit acestei statistici, rata de promovabilitate este de 63,24%, in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut dar imbucurator e altceva.

„Este pentru prima data dupa multi ani cand nu mai avem scoli de soferi cu promovabilitate a candidatilor sub 40% la prima examinare, ceea ce este foarte bine. Din acest punct de vedere stam foarte bine la nivel national, cu o rata de promovabilitate de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!