Promisiune: Şcolile vor primi manuale noi la începutul lunii iulie, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Promisiune: Şcolile vor primi manuale noi la începutul lunii iulie

Marti, 13 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Promisiune: Şcolile vor primi manuale noi la începutul lunii iulie

Circa 330.000 lei sunt alocati de Ministerul Educatiei pentru achizitionarea manualelor scolare necesare scolilor din judetul Tulcea. Manualele vor fi retiparite si sunt destinate claselor VI-XII pentru anul scolar 2017 - 2018.

scolile au transmis Inspectoratului sco­lar formularele de comanda pentru achi­zi­tionarea acestora, in baza „Catalo­gului ma­nualelor scolare valabile in invataman­tul preuniversitar pentru anul scolar 2017-2018" publicat de Minister. Potrivit MEN, manualele retiparite ar urma sa ajunga in scoli in perioada 3 iulie - 14 iulie.

„În anul scolar 2017-2018, fondurile bugetare alocate de Ministerul Educatiei Nationale sunt utilizate pentru achizitio­narea manualelor scolare retiparite pentru clasele VI-XII astfel: pentru elevii cu deficiente de vedere; pentru clasa a VI-a, in proportie de maximum 15% din totalul elevilor inscrisi; pentru clasele VII-X, in proportie de maximum 30% din totalul elevilor inscrisi; pentru clasele a XI-a si a XII-a, in proportie de 10% din totalul elevilor inscrisi, cu conditia ca numarul de elevi inscrisi in ciclul superior al liceului sa nu fi scazut cu mai mult de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!