Proiectul „Porto Franco”, la final, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Proiectul „Porto Franco”, la final

Joi, 26 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Proiectul „Porto Franco”, la final

A avut loc ieri, in Sala „Dobrogea" a Consiliului Judetean, conferinta de presa prin care s-a marcat finalizarea proiectului „Porto Franco", proiect realizat de Asezamantul Cultural Cainele Enot cu ajutorul cofinantarii Consiliului Judetean.

„Este o realizare de exceptie: dincolo de muzica lui Paul, pe care tulcenii, in special, o cunosc, discul in sine este un obiect intr-o perioada in care descarcam muzica de pe internet. Este realmente o opera de colectie, care intra fara probleme in orice biblioteca serioasa. Speram ca toti cei care vor asculta melodiile isi vor aduce aminte de epoca de glorie a celei mai bune trupe de rock progresiv din Romania, Accent, si vor fi placut surprinsi de melodiile noi!", a spus in deschidere Patrick Andre de Hillerin, copresedinte al Asezamantului Cultural Cainele Enot.

Despre acest proiect de suflet al lui Paul Prisada a vorbit Dumitru Mergeani, vicepresedintele C.J., prezentand cuvantul presedintelui Horia Teodorescu: „Este un proiect despre care am discutat amplu cu Paul. A sunat foarte frumos la o prima prezentare. Sunt sigur ca voi gasi, la auditie, bucati din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!