Proiectul Evrica 2.0, aproape de sfârşit, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Proiectul Evrica 2.0, aproape de sfârşit

Luni, 11 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Proiectul Evrica 2.0, aproape de sfârşit

Maine, de la ora 15.00, in sala de sedinta a Inspectoratului Şcolar Judetean este programata o intalnire - prevazuta in cadrul proiectului Evrica 2.0 – cu reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene.

Realizat de fundatia Tineri pentru Tineri, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si finantat de Crucea Rosie Elvetiana, avand ca grup - tinta tineri din 15 judete, proiectul isi propune sa contribuie la educatia pentru sanatate a adolescentilor prin sistemul peer education, incurajand in acest fel voluntariatul in randul tinerilor.

Unitatile scolare implicare in proiect sunt Liceul Teoretic „Grigore Moisil", Colegiul Agricol „Nicolae Cornateanu", Colegiul Dobrogean „Spiru Haret", Colegiul „Brad Segal", Colegiul Tehnic „Henri Coanda", Liceul Tehnologic Topolog si Liceul Tehnologic „Vasile Bacalu" Mahmudia.

Potrivit inspectorul scolar general Lucica Popisca, pe agenda intalnirii se afla o informare asupra stadiului desfasurarii proiectului in liceele tulcene si a modului in care acesta va continua, precum si scurte prezentari ale...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!