Proiectul de modificare a Legii Rezervaţiei, după 15 februarie la Senat, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Proiectul de modificare a Legii Rezervaţiei, după 15 februarie la Senat

Luni, 22 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Proiectul de modificare a Legii Rezervaţiei, după 15 februarie la Senat

La sfarsitul anului 2017, senatorul PMP Ion Ganea a introdus o initiativa legislativa pentru modificarea legislatiei Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Înaintea acestei initiative nu a existat o dezbatere publica reala si nu s-a discutat nici macar cu autoritatile tulcene si cu alti factori legali direct interesati. Propunerile legislative ale senatorului Ganea aduceau modificari importante si, mai grav, multe dintre acestea erau contrare interesului oamenilor din Delta Dunarii.

La sesizarea celorlalti parlamentari de Tulcea, Guvernul a dat aviz negativ initiativei senatorului Ganea, iar acum este in plin proces de dezbatere o noua initiativa legislativa de modificare a legislatiei ARBDD, de data aceasta in interesul oamenilor din delta si a mediului inconjurator.

Angrenat in vastul proiect de modificare a Legii nr. 82/1993 a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, deputatul Lucian - Eduard Simion este contrariat de faptul ca aceasta initiativa a fost introdusa „pe repede inainte" in ultimele zile ale anului trecut, fara o consultare publica adecvata prealabila.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!