Proiectul de mobilitate „Evis” – un vis devenit realitate, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Proiectul de mobilitate „Evis” – un vis devenit realitate

Miercuri, 12 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Proiectul de mobilitate „Evis” – un vis devenit realitate

Început din prima zi a lunii septembrie 2016, proiectul de mobilitate Erasmus+ „European Values for Inclusive Schools - EVIS" se apropie de final si deja se poate spune ca e … un vis devenit realitate.

Sub coordonarea Inspectoratului Şcolar Judetean un consortiu format din scoala Gimnaziala nr. 12, scoala Gimnaziala „Grigore Antipa" si scoala Profesionala „Danubius" din Tulcea si-a propus, prin organizarea unor mobilitati individuale de cadre didactice in Marea Britanie, Malta si Grecia, formarea unor specialisti in dome­niul educatiei incluzive si al managemen­tului clasei multiculturale. Ideea de proiect a venit din dorinta imbunatatirii compe­tentelor personalului didactic de a oferi tuturor copiilor sansa la reusita scolara, motivatie pentru a invata, dezvoltare armonioasa intr-un cadru educational ce promoveaza diversitatea si egalitatea de sanse.

Astfel, s-au organizat trei fluxuri de mobilitate, la fiecare dintre acestea participand cate doua cadre didactice de la fiecare dintre scolile mai sus mentionate. Primul a fost la Senglea din Malta in perioada 2-11 noiembrie 2016, al doilea in Plymouth din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!