Proiect în favoarea copiilor tulceni supradotaţi, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Proiect în favoarea copiilor tulceni supradotaţi

Joi, 21 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Proiect în favoarea copiilor tulceni supradotaţi

Asociatia Gifted Center din Tulcea organizeaza sambata, 23 iunie 2018, incepand cu ora 10.30, la Casa Avramide, din str. Progresului nr. 32, o intalnire pentru parinti si cadre didactice, pe tema „Rolul nostru in viata copiilor supradotati".

La acest eveniment vor participa si specialisti psihologi care vor prezenta specificul, principiile si instrumentele de evaluare vocationala, de orientare si consiliere vocationala, personalizata, necesara copilului supradotat.

Totodata, acestia vor furniza informatii privind atat riscurile ce afecteaza dezvoltarea si evolutia copiilor supradotati, cat si nevoile speciale pentru o educatie diferentiata si personalizata. Cu acest prilej, participantilor li se va prezenta programul de educatie diferentiata pentru sprijinirea cerintelor speciale ale copiilor cu abilitati inalte, pe care Asociatia Gifted Center doreste sa il implementeze si sa il dezvolte in Tulcea, si prin implicarea administratiei publice si a comunitatii tulcene in dezvoltarea emotionala si sociala acestui grup de copii, mic, format din copii dupradotati, dar deosebit de valoros...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!