Proiect European pentru reabilitarea Școlii nr. 14 din municipiu, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Proiect European pentru reabilitarea Școlii nr. 14 din municipiu

Miercuri, 28 Martie 2018

0.0 5 0

 

Proiect European pentru reabilitarea Școlii nr. 14 din municipiu

Este vorba despre scoala speciala, situata pe strada Gradinarilor (in municipiul Tulcea): Consiliul Judetean vrea sa depuna un proiect pentru atragerea de fonduri in vederea realizarii unei unitati scolare la standarde europene.

În sedinta ordinara din aceasta luna, consilierii judeteni vor aproba proiectul de hotarare referitor la Documentatia de avizare a lucrarilor de interventii si indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare si extindere scoala Gimnaziala Speciala nr. 14 Tulcea".

În acest sens se vor initia procedurile de aplicare pentru un proiect finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, pentru imbunatatirea infrastructurii de educatie.

Pana la momentul de fata, cladirea de pe strada Gradinarilor, construita  in 1976, nu a beneficiat de nicio reparatie capitala complexa.

Mai mult, subsolul tehnic este inundat si abandonat, toate retelele care au avut traseele prevazute prin acest spatiu au fost deviate si relocalizate, instalatiile sanitare sunt degradate, iar instalatiile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!