Proiect derulat de Crucea Roșie: punct de prim ajutor la Grindu, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Proiect derulat de Crucea Roșie: punct de prim ajutor la Grindu

Vineri, 4 Mai 2018

0.0 5 0

 

Proiect derulat de Crucea Roșie: punct de prim ajutor la Grindu

Recent, Crucea Rosie - filiala Tulcea a deschis un nou punct de prim ajutor la scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga" din Grindu, o localitate aflata la 80 de de kilometri de municipiul Tulcea.

În perioada imediat urmatoare, spun reprezentantii Crucii Rosii, respectiv pana pe data de 10 mai, vor fi deschise toate cele 15 puncte de prim ajutor infiintate in cadrul etapei a II-a de dezvoltare a proiectului „Puncte de prim ajutor in scolile din mediul rural", finantat de Consiliul Judetean Tulcea.

„Fiecare punct de prim ajutor va fi dotat cu doua truse de interventie, una fixa, amplasata in holul scolii si una mobila ce va fi utilizata in interventiile la distanta. Trusele sunt utilate cu materiale sanitare, glucometre, tensiometre, termometre, lanterne si paturi", se arata intr-un comunicat de presa.

Important de mentionat este faptul ca echipele de voluntari, constituite din cadre didactice, personal auxiliar din scoli, parinti si, in unele cazuri, reprezentanti ai unor institutii precum biserica, politia, primaria etc., au urmat un curs complet de prim ajutor de baza, certificat la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!