Proiect dedicat Centenarului: „Păstrăm România Verde”!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Proiect dedicat Centenarului: „Păstrăm România Verde”!

Miercuri, 25 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Proiect dedicat Centenarului: „Păstrăm România Verde”!

Ieri, la sala de conferinte a Centrului Ecoturistic Delta Dunarii, circa 50 din cei 500 de elevi de la doua scoli din Tulcea, Şcoala nr 12 si Şcoala Alexandru Ciucurencu, implicati in proiectul educational de mediu dedicat Centenarului Marii Uniri „Pastram Romania Verde", au participat la o sesiune de constientizare a importantei speciilor de plante si animale din Romania, in principal a celor ocrotite de lege.

„Scopul proiectului este cultivarea interesului elevilor fata de mentinerea unui mediu natural sanatos, formarea si dezvoltarea convingerilor de ocrotire a mediului inconjurator, intelegerea necesitatii conservarii si utilizarii rationale a resurselor de mediu pentru o lume mai buna si mai sanatoasa", a declarat Adriana Popescu, reprezentant al Agentiei de Protectie a Mediului Tulcea, intitutie partenera a acestui proiect.

Din partea Şcolii nr. 12, managerul de proiect Valentina Stupineanu a declarat: „Proiectul acesta ne dorim sa asocieze elementele de mediu cu cele istorice si, de asemenea, sa aiba o componenta foarte importanta in ceea ce priveste pastrarea si promovarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!