Proiect de prevenire a consumului de droguri Dincolo de aparenţe, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Proiect de prevenire a consumului de droguri Dincolo de aparenţe

Miercuri, 12 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Proiect de prevenire a consumului de droguri Dincolo de aparenţe

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Tulcea a implementat in mediul scolar, in perioada octombrie 2016 – iunie 2017, cea de a sasea editie a proiectului local „Dincolo de aparente 2016-2017", proiect care a avut drept scop prevenirea consumului de droguri, cu accent pe noile substantele psihoactive – NSP, denumite generic plante etnobotanice, in randul elevilor claselor a VII-a din 7 unitati de invatamant gimnazial din muncipiul si judetul Tulcea, aplicante ale proiectului in mod aleatoriu.

Proiectul, initiat de CPECA Tulcea s-a derulat in colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judetean Tulcea si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Tulcea – Maresal Alexandru Averescu.

Astfel, specialistii CPECA Tulcea impreuna cu reprezentanti ai IJJ Tulcea au sustinut in mediul urban si rural, activitati de informare - educare - constientizare cu privire la consecintele negative ale consu­mului de NSP asupra organismului, fiind astfel implicate 22 de clase.

În cadrul acestor activitati, celor 381 de elevi beneficiari si cadrelor didactice implicate le-au fost prezentate atat atributiile si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!