Proiect de 17 milioane de lei pentru consolidarea reţelei de gaze Isaccea – Oneşti, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Proiect de 17 milioane de lei pentru consolidarea reţelei de gaze Isaccea – Oneşti

Vineri, 8 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Proiect de 17 milioane de lei pentru consolidarea reţelei de gaze Isaccea – Oneşti

În cursul zilei de iei, Ministerul Energiei a emis Autorizatia de construire pentru etapa I din proiectul de consolidare a sistemului de transport in Romania intre Onesti - Isaccea si inversarea fluxului la Isaccea.

„Astazi am emis a cincea autorizatie de construire din acest an pentru proiecte de importanta nationala in domeniul gazelor naturale. Proiectul pe care tocmai l-am autorizat va permite Romaniei sa alimenteze Bulgaria cu gaze naturale din productie proprie dar si preluarea de catre Transgaz a gazelor din platoul continental al Marii Negre. Beneficiile proiectului se vor simti inclusiv in ceea ce priveste aprovizionarea cu gaze a diferitelor zone ale tarii mai ales pe timpul iernii cand, din cauza temperaturilor scazute, cresc foarte mult consumurile", spune Ministrul Energiei Anton Anton.

Consolidarea sistemului de transport gaze naturale intre Onesti si Isaccea poate contribui la crearea unui culoar de transport intre pietele din Grecia, Bulgaria, Romania si Ucraina, in conditiile in care se va realiza interconectarea intre Grecia si Bulgaria iar valoarea totala a lucrarilor este de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!