Proiect cultural: „Întâlniri teatrale la Sulina“, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Proiect cultural: „Întâlniri teatrale la Sulina“

Sâmbãtã, 2 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Proiect cultural: „Întâlniri teatrale la Sulina“

Duminica, incepand cu ora 12.00, la Sulina are loc o conferinta organizata in cadrul proiectului „Întalniri teartale la Sulina", implementat de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti, impreuna cu Academia de Teatru si Film „Athanor" din Passau - Germania, realizat cu sprijinul Institutului Cultural Roman, al Consiliului Judetean Tulcea si Primarei orasului Sulina, in calitate de co-organizatori.

În cadrul acestui proiect vor avea loc intalniri ale reprezentantilor scolilor superioare de teatru si film din tarile riverane Dunarii (profesori si studenti) care au posibilitatea de a se cunoaste, de a discuta si de a participa la atelierele sustinute de prof.dr. David Esrig pe tema teatrului multimedial, dar si la workshop-urile dezvoltate de CINETic si UNATC.

Scopul evenimentului, initiat de UNATC Bucuresti si Athanor Akademie din Passau este de a-i stimula pe participanti sa colaboreze in cadrul unei retele dunarene a scolilor de teatru si film si de crea la Sulina un centru de cercetare si formare pentru tinerii artisti din tarile riverane Dunarii. Orasul Sulina, situat exact...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!