Proiect Crucea Roşie: Puncte de prim-ajutor în şcolile din mediul rural, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Proiect Crucea Roşie: Puncte de prim-ajutor în şcolile din mediul rural

Miercuri, 25 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Proiect Crucea Roşie: Puncte de prim-ajutor în şcolile din mediul rural

Ieri, la Sala Dobrogea a Consiliului Judetean Tulcea, s-a lansat oficial cea de-a doua etapa a proiectului de succes „Puncte de Prim Ajutor in scolile din mediul rural", un proiect ce se va realiza printr-un parteneriat intre Consiliul Judetean Tulcea si Societatea Nationala de Crucea Rosie din Romania prin filiala Tulcea.

La conferinta de lansare au participat din partea Crucii Rosii, filiala Tulcea, presedintele Dumitru Valcu si directorul Simona Covaliov, din partea Consiliului Judetean vicepresedintele Dumitru Mergeani iar din partea beneficiarilor, directori de scoli din mediu rural alaturi de inspectorul scolar general Lucica Popisca.

„Pentru filiala noastra este o continuare a unui proiect de succes, practic o etapa a doua a unui proiect incheiat anul trecut, si o continuare a colaborarii cu Consiliul Judetean Tulcea. Este si o sansa in plus pentru aceste scoli in care vom derula cursurile de prim ajutor pentru ca vom avea in paralel si un curs de pregatire impotriva dezastrelor, un proiect al Societatii Nationale de Cruce Rosie", a declarat directoarea filialei teritoriale a SNCR, Simona...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!