Proiect al administrației locale: noi reguli pentru repartizarea locuințelor, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Proiect al administrației locale: noi reguli pentru repartizarea locuințelor

Joi, 3 Mai 2018

0.0 5 0

 

Proiect al administrației locale: noi reguli pentru repartizarea locuințelor

Noul proiect de hotarare a fost postat pe site-ul Primariei Municipiului Tulcea, cei interesati putand consulta propunerile de modificare a regulamentului in cauza inaintea asumarii lui in sedinta a Consiliului Local.

Conform acestui proiect, fata de criteriile stabilite prin HCL 213/2015, comisia sociala pentru repartizarea locuintelor construite pentru tineri si alte categorii sociale, intrunita in sedinta din data de 12 aprilie 2018, a reanalizat criteriile aplicabile, sens in care a apreciat ca acestea sa fie modificate si completate.

Astfel, se face referire la un criteriu care spune ca solicitantii trebuie sa aiba resedinta sau domiciliul in municipiul Tulcea, fapt care se probeaza prin cartea de identitate sau buletinul de idenitate.

La capitolul „Situatii speciale", punctaj ridicat primesc tinerii proveniti din institutii de ocrotire sociala, persoanele care au adoptat copii, dar si cei evacuati din locuinta in virtutea unor prevederi contractuale sau legale care nu tin de vointa si de comportamentul lor, repatriatii, locatarii unor locuinte care nu mai reprezinta...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!