Program normal la „Permise” şi „Paşapoarte” în minivacanţă!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Program normal la „Permise” şi „Paşapoarte” în minivacanţă!

Luni, 13 August 2018

0.0 5 0

 

Program normal la „Permise” şi „Paşapoarte” în minivacanţă!

Serviciile de eliberare a pasapoartelor si a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru in zilele de 16 si 17 august a.c.

Decizia de a pastra programul normal de lucru in zilele de 16 si 17 august a.c. pentru serviciile publice comunitare de eliberare a pasapoartelor si a permiselor in perioada mentionata, a fost luata din dispozitia conducerii Ministerului Afacerilor Interne, avand in vedere ca luna august reprezinta o perioada de varf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de calatorie si a permiselor de conducere.

Totusi, in data de 15 august a.c., serviciile de eliberare a pasapoartelor si a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.

Persoanele care doresc sa depuna cererile de eliberare a documentelor in zilele de 16 si 17 august a.c. trebuie sa aiba in vedere ca unitatile de trezorerie nu au program de lucru in zilele respective.

Astfel, taxele trebuie achitate la unitatile de trezorerie inainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unitatile CEC Bank.

Recent, pentru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!