Program de orientare şi consiliere vocaţională a copiilor supradotaţi, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Program de orientare şi consiliere vocaţională a copiilor supradotaţi

Luni, 11 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Program de orientare şi consiliere vocaţională a copiilor supradotaţi

Între 1 mai si 20 decembrie, Asociatia Gifted Center desfasoara proiectul „Program de orientare si consiliere vocationala copii 8 - 11 ani".

Prin implementarea proiectului se urmareste prevenirea/ limitarea unor situatii de dificultate ori vulnerabilitate, ce pot duce la marginalizare si risipa inutila a inteligentei, prin orientarea si consilierea vocationala a 15 de copii supradotati, preponderent din municipiul Tulcea, si implicit a parintilor acestor copii. Selectarea copiilor se face dupa o testare in prealabil a cel putin 40 de copii cu testul WISC IV (test international de inteligenta validat pe populatia Romaniei si aprobat COPSI). La inceputul activitatii de testare, parintii copiilor participanti vor completa un chestionar ce va releva nivelul acestora de informatii privind riscurile ce afecteaza dezvoltarea si evolutia copiilor supradotati, precum si a nevoilor speciale pentru o educatie diferentiata si personalizata.

Atingerea obiectivelor specifice din proiect se va face desfasurand urmatoarele activitati: Managementul proiectului, Lansarea si promovarea proiectului,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!