Procurorii anticorupţie au mai bifat un rateu, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Procurorii anticorupţie au mai bifat un rateu

Joi, 9 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Procurorii anticorupţie au mai bifat un rateu

Ultimul rechizitoriu „cu probleme" este cel intocmit de procurorii DNA Constanta pe numele lui Şamata Panait, fost consilier superior la Centrul local APIA Baia. În urma cu cateva zile, un complet al Curtii de Apel Constanta a constatat neregularitatea actului de sesizare a instantei, in sensul ca nu ar fi fost descrisa, corespunzator art. 328 din CPP, latura civila, lipsind precizarile privind compunerea prejudiciului total, cauzat de inculpatul Şamata Panait, bugetului national si bugetul Uniunii Europene.

Şamata Panait este suspectat de folosirea de documente false, inexacte ori incomplete in vederea obtinerii de fonduri europene, fals in inscrisuri sub semnatura privata si fals intelectual.

Conform rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie, „in perioada 2011-2012, inculpatul Şamata Panait, in calitate de consilier superior cadrul Centrului local APIA Baia, a falsificat prin contrafacere zece inscrisuri sub semnatura privata (cereri, angajamente si declaratii) pe care le-a completat si semnat in numele a doi fermieri fara acordul sau stiinta lor".

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!