Primul meci al secolului a ajuns la Mahmudia, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Primul meci al secolului a ajuns la Mahmudia

Marti, 12 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Primul meci al secolului a ajuns la Mahmudia

Caravana promovarii fotbalului din cadrul Proiectului „Primul meci al secolului", un proiect al Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea, cofinantat de Federatia Romana de Fotbal si Consiliul Judetean Tulcea, a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute si la Mahmudia.

Pe terenul de fotbal cu suprafata sintetica din localitate s-au intalnit in doua meciuri amicale, tineri si mai putin tineri din comuna gazda dar si din Bestepe, acolo unde in urma cu doua saptamani a poposit caravana proiectului.

Premii pentru echipele participante

Potrivit organizatorilor, cu acordul „combatantilor" s-au jucat doua meciuri, pe doua categorii de varsta: seniori (unii chiar din categoria

old-boys) si juniori. Un fotbal curat, frumos si de calitate, un eveniment care a fost gustat de publicul numeros care a asistat de pe margine la meciuri, incurajandu-si favoritii.

S-a jucat in formula de 5+1 la seniori si 6+1 la juniori, apoi s-a trecut si la executarea loviturilor de departajare, asa cum s-a procedat si la Bestepe, totul din dorinta de a pune jucatorii in cat mai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!