Primul campionat naţional de Aqua Bike, organizat la Tulcea, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Primul campionat naţional de Aqua Bike, organizat la Tulcea

Marti, 13 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Primul campionat naţional de Aqua Bike, organizat la Tulcea

Presedintele Consiliului Judetean, Horia Teodorescu, a participat, in week-end, la deschiderea primului campionat national de Aqua Bike, organizat in judetul Tulcea

Startul s-a dat sambata, in jurul orei 10.00, din Jurilovca si din Sarichioi. Cei peste 120 de tineri care au intrat in competitie s-au intrecut in inot, respectiv ciclism, destinatia finala fiind cetatea Enisala.

„Nu pot decat sa ma bucur ca participantii vor ramane cu amintirea acestor minunate locuri, si de ce nu, poate vor reveni sa descopere frumusetile judetului nostru", a transmis presedintele Horia Teodorescu.

Evenimentul a fost organizat de ACS Aqua Vita Delta Tulcea in colaborare cu Federatia Romana de Triatlon, Consiliul Judetean Tulcea, Primaria Sarichioi, Primaria Jurilovca si Fundatia EMAG.

La Aqua Bike, Ciprian Balanescu (CS Ride Competition) s-a impus la Open Olimpic, urmat de Radu Marga (Trident Triathlon Team), podiumul fiind completat de Staicu Razvan (SportGuru).

La fete, Stroe Cornelia a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, fiind si singura participanta la aceasta categorie.

Primul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!