Primele rezultate la examenul de directori: şef nou la CSS Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Primele rezultate la examenul de directori: şef nou la CSS Tulcea

Vineri, 21 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Primele rezultate la examenul de directori: şef nou la CSS Tulcea

Clubul Sportiv scolar va fi condus, de acum incolo, de Alexandru Mihaly Grecu, Gradinita cu Program Prelungit nr. 17 - de Marcela Cernencu, Gradinita cu Porgram Prelungit „Dumbrava Minunata" - de Violea Craciun, Liceul Tehnologic „Ion Mincu" - de Gabriela Coculescu, iar Liceul de Arte „George Georgescu" de Mariana Pavel. Acestea sunt primele rezultate ale candidatilor din municipiu afisate de oficialii Inspectoratului scolar Judetean Tulcea dupa prima zi a evaluarii CV-urilor, respectiv a interviurilor.

În judet, sef la Clubul Copiilor Macin este Laurentiu Gheorghe, iar director adjunct la Liceul „Constantin Bratescu" Isaccea - Mariana - Nela Galateanu.

De asemenea, director la scoala Casimcea este Marieta Nicoleta Anghel, la Horia - Ionela Mihaela Bucelan, la Beidaud - Lenuta Geamba.

La scoala din Greci, director adjunct este Daniela Mocanu, iar la cea din Jurilovca - director adjunct este Sofica Belu.

Probele de evaluare a CV-urilor si inter­viurile continua pana la sfarsitul acestei luni, urmand ca cel tarziu pe data de 2 august sa fie afisate rezultatele finale ale concursului.

Deciziile de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!