Primăvară albă: Cod portocaliu!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Primăvară albă: Cod portocaliu!

Vineri, 23 Martie 2018

0.0 5 0

 

Primăvară albă: Cod portocaliu!

Un numar de 15 judete din sudul tarii, printre care si Tulcea se afla de ieri sub avertizare cod portocaliu de vreme rea, fenomenele vizate fiind ninsoare abundenta, strat de zapada consistent, temporar viscol si vizibilitate scazuta.

Din acest motiv, ieri dupa-amiaza, de la ora 15.00, sub coordonarea ministrului Carmen Daniela Dan, a avut loc o videoconferinta cu prefectii din aceste judete vizate de avertizarea meteo, mesajul transmis acestora fiind acela ca desi suntem intr-o zi de primavara, vremea va fi de iarna grea.

În cadrul videoconferintei cu prefectii, ministrul Carmen Daniela Dan a anuntat ca Ministerul Afacerilor Interne a suplimentat fortele si echipamentele pentru interventie in judetele aflate sub avertizare de vreme rea si, din acest punct de vedere, la Tulcea, spre exemplu au ajuns doua senilate de la ISU Galati si o autofreza de la ISU Iasi.

„Va informez ca la nivelul MAI, inca de miercuri, am directionat forte si echipamente suplimentare in judetele aflate sub avertizare. E vorba de patru autosenilate, trei autofreze, trei autospeciale de transport de mare...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!