Primarul-salvator de la Jurilovca şi-a mai trecut o misiune de succes în palmares!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Primarul-salvator de la Jurilovca şi-a mai trecut o misiune de succes în palmares!

Miercuri, 30 Mai 2018

0.0 5 0

 

Primarul-salvator de la Jurilovca şi-a mai trecut o misiune de succes în palmares!

Nu este prima data si probabil nu va fi nici ultima cand primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, intervine personal pentru a salva viata unor „aventurieri" ce se avanta spre Gura Portitei pe lacul Razim sau, dupa caz, Golovita.

S-a intamplat din nou in prima zi de Rusalii, duminica, 27 mai, cand fara sa stea prea mult pe ganduri, Eugen Ion, zis „Geni", a intervenit pentru salvarea a trei turisti care se aflau intr-o barca de mici dimensiuni ce se indrepta, pe lacul Golovita, in directia Gura Portitei.

„În urma solicitarii ISU Delta, in aceasta dupa-amiaza am condus o interventie de urgenta cu ambarcatiunea Primariei Jurilovca, pentru a recupera trei persoane de pe lacul Golovita. Cei trei turisti se deplasau catre Gura Portitei cu o ambarcatiune de mici dimensiuni, detinuta de unul dintre acestia, ambarcatiune ce s-a dovedit a fi inadecvata pentru traversarea lacului intr-o zi cu vant – asa cum a fost cea de astazi. Ma bucur ca am avut mijloacele sa intervenim in timp util si ca putem incheia ziua cu vesti bune – cele trei persoane au fost recuperate in siguranta si nu au avut nevoie de asistenta...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!